Een passie voor schoenen! Ben je nog op zoek naar het perfecte paar bruidsschoenen voor jouw grote dag? Dan ben je bij Paradox Europe aan het juiste adres! Van klassiek tot trendy en modern, van ballerina’s tot hoge killer heels. Paradox biedt je tonnen vol exclusieve en kwalitatieve schoenen in Italiaans design!

Over het merk

Het merk Paradox London is 30 jaar ontstaan, als een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van damesschoenen, dans- en bruidsschoenen. We zagen dat de markt een trendy en toch comfortabele collectie bruidsschoenen miste. En zo is in 2002 het merk Paradox London PINK geboren.

Paradox London PINK werd goed ontvangen en groeide snel in de Britse markt, dankzij de  grote focus op de bruid en styling. We bereikten al gauw onze eerste doelen en we zouden kunnen stellen dat Paradox London PINK een revolutie op de bruidsschoenenmarkt veroorzaakte. In de afgelopen jaren groeide de markt van avond- en cocktailschoenen en introduceerde wij een collectie van betaalbare stijlvolle damesschoenen voor iedere gelegenheid.

Dankzij het groeiende succes in de UK werd het merk ook over de landsgrenzen geintroduceerd. Tegenwoordig is Paradox London Pink aan award-winning leverancier en wordt gezien als een van de grootste bedrijven in bruids- en gelegenheidsschoenen. De collecties zijn verkrijgbaar in meer dan 35 landen wereldwijd. 

We hebben een zeer uitgebreide bruids- en avondschoenen collectie, met een grote variatie modellen passend bij ieders smaak en budget. Comfort is heel belangrijk voor ons, onze schoenen zijn uitgerust met comfort pads, memory foam voetbed en ademende voering in de voorvoet van de modellen. Bovendien zijn onze bruidsschoenen gemaakt van verfbaar satijn, zodat ze in ieder gewenste kleur geverfd kunnen worden.

Wij zijn Paradox London PINK en we hopen dat je onze collecties mooi vindt!