Garantie en retour

Alle producten op Paradox Europe worden geleverd met product garantie. Blijkt een product niet goed te zijn geproduceerd dan heb je recht op product garantie. Als na aankoop blijkt dat er iets niet klopt aan het artikel, neem dan contact via de mail: info@paradoxeurope.com. Probeer het probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven en stuur ook altijd een foto mee. Dit is zeer behulpzaam bij het beoordelen en bekijken van het probleem. Wij streven ernaar binnen 48 uur contact met u op te nemen. Als het om een gegronde klacht gaat, zullen wij het artikel repareren, vervangen of een andere oplossing bieden. Wij proberen uw klacht zo spoedig mogelijk af te handelen.

Uitleg Herroepingsrecht

Tijdens de bedenktijd van 30 dagen heeft u als consument het recht om het artikel te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat u als consument het artikel mag uitpakken en passen zoals u dat ook in de winkel zou mogen.

Retourneren/ruilen

Bij Paradox Europe kunt u een artikel binnen 30 dagen ruilen of retourneren na het afhalen of na de levering van de door u bestelde artikelen. Neem voor retournering telefonisch of via email contact op met Paradox Europe. De contactgegevens vindt u op de factuur of op onze website. Het artikel dient u dan binnen 14 dagen na de melding retour te sturen. Voorwaarde is dat de verpakking van het artikel compleet en onbeschadigd is (indien redelijkerwijs mogelijk) en het product onbeschadigd. 

De retourkosten zijn € 4,- per bestelling. Je kunt de artikelen eenvoudig retourneren door de volgende stappen te volgen:

  1. Vul het retourformulier (in je pakket) in en geef aan waarom je het artikel retour stuurt.
  2. Stop het retourformulier en de artikelen in een geschikte doos, bijv. de doos waarin je je artikelen hebt ontvangen.
  3. Plak het retouretiket (deze kun je aanvragen via info@paradoxeurope.com) op je pakket.

4. Breng je pakket naar een DPD parcelshop, adressen vind je op www.dpd.com/nl